Un bon somriure per ser més lliures

Diuen, i és ben cert, que som la revolució dels somriures. O almenys, això és el que han dit sempre els companys de l’ANC. I no és bonic això? una revolució que pugui fer-se sense armes ni actes bel·ligerants, per poder fer passos petits que després es converteixen en gegants? Som una generació que -és ben cert- ho ha tingut força fàcil… però com deia el nostre amic poeta… TOT ESTÀ PER FER I TOT ÉS POSSIBLE.

Un somriure, la millor força

somriure | Bladegrup.com

Somriure costa ben pocs diners (bé, això si no has tingut que fer-te tractaments diversos com ara ortodoncia barcelona o extraccions o demés) Però vaja, sigui com sigui, poder somriure-li al món ens fa tenir mitja batalla guanyada. No hi ha res que una bona cara per donar resposta a una mala cara.

Però, quins són els múltiples beneficis dels somriures, els coneixes? Nosaltres te’n direm uns quants i estem segurs que un cop ho hagis llegit tindràs moltes ganes de somriure-li a tothom.

  • El nostre cervell funciona millor perquè exercitar els músculs de la boca (que són molts més dels que ens podem pensar) fa que se’ns oxigeni més la zona. Per tant, si al cervell li arriba més oxigen es sentirà més bé i funcionarà molt millor. De fet, hi ah inclús alguns estudis que defensen que quan somrius millora notablement el nostre sistema immunològic (és a dir: les nostres defenses). No està provat, però algunes malalties greus han millorat una mica amb una bona teràpia de somriures. Això per no parlar de la serotonina que desprenem, que podria inclús considerar-se com una droga natural.

smiley

  • Millora les nostres relacions: què no podem aconseguir amb un somriure? Les persones que somriuen ho tenen més fàcil per fer amics, son més empàtics i es relacionen millor. Penseu-hi: si una persona no la coneixeu de res i la veieu per primera vegada, no us donaria més bona sensació si se us presenta amb un riure d’orella a orella? I és clar que sí.
  • Ajuda a la relaxació. I sembla que no pugui ser, però és així i és cert. Inclús és un remei natural per a dormir bé. A més, també ens fa sentir més joves. Quan tu tens un somriure a la cara tot et sembla més positiu de lo normal: els plans et semblen perfectes, la vida gira en un entorn optimista y tu mateix tens moltes més ganes de fer coses. Digueu-nos, no és meravellós?

En definitiva, fa que tinguem un millor punt de vista de les coses. La felicitat ens proporciona una vida positiva, una garantia de poder relacionar-nos amb els demés d’una forma sincera i clara i, en resum, una forma d’afrontar la vida d’una manera bonica i sana. I així es com volem un estat propi: ple de gent que somrigui, que s’oblidi dels mal rotllos de cada dia, que tiri endavant amb i·lusió i amb ganes de construir un país nou entre tots. Només amb somriures aconseguirem el que volem, i serà la millor manera de guanyar-nos-ho.

Endavant!