Com el Barcelona té previst atacar la resta de La Liga

Imatge de l'estadi del FC Barcelona

Les coses no van anar segons el previst per al FC Barcelona al partit d’El Clàssic del cap de setmana passat. Després d’una desgarradora derrota a El Clàssic, als blaugranes els encantaria oblidar aquest resultat ràpidament i també avançar.
L’altre dia el Barcelona va patir una derrota per 2-1 contra el seu rival rival, el Real Madrid. El valor d’aquesta derrota és crucial. Arrossega el Barça al 3r lloc de la classificació de la lliga.

Actualment, les coses semblen bastant insegures per als culers. Tot i això, l’encarregat de Ronald Koeman es manté ferm amb la seva creença que aquest problema no serà prou sòlid com per evitar que el seu equip pugui provar el títol de La Lliga.

Pique i també Koreman poden no amagar les seves frustracions després del partit preocupant-se per la discutible elecció de l’àrbitre. El rebuig d’una multa a Martin Braithwaite va ser un tema delicat entre els blaugranes. Aquesta derrota fa que el tècnic holandès sigui el primer entrenador del Barcelona, després de Joaquim Rife, a perdre els seus dos primers videojocs de LaLiga contra el Real Madrid a causa del 1980.

Plans per a la recta final de la temporada de la Lliga

Barcelona ho ha estat fent increïblement amb l’ajut de l’ex llegenda, Ronald Koeman. L’entrenador va començar la seva primera temporada amb molts cops, obstaculitzant el seu camí cap a l’èxit. L’absència d’un pressupost de transferències, l’envellit equip i un capità que ja no volia dirigir el club.

Koeman va conquerir tot això per tornar a col·locar els catalans a la cursa per la Lliga. Per mantenir-ho fins al final de la temporada amb una nota positiva, el gerent ha demanat al nou director del club que faci alguna cosa que sens dubte ajudarà enormement l’equip en aquesta etapa.

Per això, Koeman es va reunir amb el president per demanar-li que mantingués tots els detalls de les operacions de forma tan discreta com sigui factible de moment. És molt important acabar la temporada amb esclat i el Barça té la possibilitat de guanyar 2 trofeus aquest període.

L’acord de transferència amb Eric Garcia

Les converses sobre acords i els assentaments de trasllat poden esperar fins a la finalització de la temporada.
Atès que Eric Garcia va deixar clar que no autoritzava un nou acord amb el Manchester City, el seu futur apuntava a Barcelona.
Garcia va passar a formar part de La Masia abans de marxar, així com l’anterior jugador de l’acadèmia estava a punt de tornar abans del començament del període. Com que no es podia fer un acord amb el Manchester City, Barcelona va pensar que sens dubte seria molt sensat esperar fins a l’estiu, quan Garcia seria un agent lliure.

Malgrat tot, la transferència ha impactat una mica després que el nou consell, sota la direcció de Joan Laporta, hagi revisat els acords de l’arranjament inicial. La nova oferta inclou un salari inferior a l’original.

Sens dubte, no seria una sorpresa si Garcia negés l’oferta i es decidís a anar a un altre lloc. Per a ell, podria significar que Barcelona no està tan interessat en fitxar-lo com abans assumia.

Posted on Categories Esports