Els millors llocs per fer esports a l’aire lliure a Barcelona

esports a l'aire

Barcelona és considerada una de les ciutats més visitades del món, no només pels seus amables ciutadans i la seva grandiaosa gastronomia mediterrània.

Els seus grans paisatges aconsegueixen enamorar qualsevol persona, sense esmentar que els espais a l’aire lliure són ideals per sortir a córrer a la tarda i practicar esports d’exterior.

És clar que en ser una enorme ciutat, hi ha molts llocs preciosos que romanen d’amagat de la majoria de les persones que practiquen algun esport.

Per això hem fet una petita llista amb el que per a nosaltres són els millors llocs per anar a córrer al final de la tarda o fer l´esport d´exterior que més t´agradi!

Barceloneta

Probablement un dels llocs més famosos de Barcelona per fer-hi esport, la increïble platja de la Barceloneta.

El passeig marítim, que transcorre al llarg de la línia del mar, és un magnífic lloc per a la pràctica d’esports.

A més dels esports més típics, pots utilitzar els espais de guinguetes que hi ha a la platja o (a l’estiu) buscar algun lloc de pàdel surf.

Parc de la Ciutadella

El parc més famós de Barcelona té un important valor històric per a la ciutat.

La Ciutadella de Barcelona era una fortalesa militar que va ser demolida durant la Revolució del 1868, deixant intactes només tres edificis.

Avui dia constitueix una bonica zona verda per a pícnics, activitats a l’aire lliure o esports. També hi ha el Zoo de Barcelona i el Parlament de Catalunya.

És una gran extensió d’arbres, gespa i petits senders perfectes per córrer, fer una bona passejada o fer ioga.

Fòrum

Un gran espai urbà construït amb motiu del Fòrum Universal de les Cultures el 2004. S’ha convertit en un lloc perfecte per a esdeveniments, passeigs i activitats esportives.

Els seus espais estan destinats a diferents activitats, les millors zones per a la pràctica esportiva són la Zona de Banys (Zona de Banys a la imatge), l’Esplanada (Granesplanada) i la zona verda situada entre aquests dos espais.

Montjuïc

Pels més atrevits recomanem la muntanya de Montjuïc, amb les seves interminables elevacions i desnivells.

Al voltant del MNAC hi ha una zona verda molt agradable per caminar o córrer o per l´Avinguda de l´Estadi. Trobaràs jardins i parcs i, a dalt de tot de la muntanya, increïbles vistes de Barcelona.

Parc de Collserola

És un dels parcs naturals més importants de Catalunya i des del 1953 està protegit oficialment.

El parc està dividit en nou pobles/ciutats: Barcelona, Cerdanyola del Vallès, Esplugues de Llobregat, Molins de Rei, Montcada i Reixac, Papiol, Sant Cugat del Vallès, Sant Feliu de Llobregat i Sant Just Desvern.

De Barcelona es pot accedir des de la part alta, que constitueix els barris de Sarrià, Vallcarca i Penitents, La Teixoneray Vall d´Hebron.

De les muntanyes gaudiràs d’unes boniques vistes de Barcelona i de l’oportunitat de fer esport en un entorn privilegiat, envoltat de natura.

Posted on Categories Esports