Millors coses per fer a Barcelona durant l’estiu

Millors coses per fer a Barcelona durant l'estiu

Cada any, quan arriba l’estiu a Barcelona, sembla que hi ha un milió de coses a fer de sobte.

Hi ha moltes raons per les quals hauríeu de deixar de veure pornos i gaudir de l’estiu a la ciutat on gairebé sempre hi ha molta alegria.

Aquí teniu els meus cinc millors consells per fer les millors coses a Barcelona a l’estiu.

Sopar a l’aire lliure:

Barcelona és famosa per les delicioses tapes i les estupendes opcions per sopar a l’aire lliure. Si busqueu una experiència autèntica, intenteu anar abans de les 11 del matí o després de les 4 de la tarda. Haureu de reservar amb antelació, especialment durant els mesos d’estiu.

Si busqueu un lloc fantàstic per sopar a l’aire lliure, no dubteu a consultar les terrasses dels seus restaurants favorits. Alguns restaurants tenen una tarifa addicional pel privilegi d’asseure’s a l’aire lliure.

Gaudeix la Font Màgica:

La Font Màgica és un escenari exterior situat al peu de l’escala del castell de Montjuïc. Els espectacles es fan de dimecres a diumenge durant els mesos d’estiu.

La font està envoltada d’una gespa gran, cosa que facilita gaudir d’un pícnic mentre es veu l’espectacle.

Delecta’t amb unes bones tapes:

Les rutes de tapes estan organitzades per diferents cerveseries de Barcelona. Hi ha moltes rutes diferents i cada cerveseria organitza la seva pròpia ruta.

Algunes són molt grans, com la Food Explorers de Rutes, mentre que d’altres són més petites, com la Vespres Inedites.

Sopar amb les estrelles:

L’Observatori Fabrà és a la serra de Collserola, a prop de Barcelona. És un lloc fantàstic per obtenir fantàstiques vistes durant tot l’any, però als mesos d’estiu també podeu gaudir de sopars amb estrelles.

Podeu gaudir d´un sopar al costat de les vistes, a més d´una visita al´observatori a la nit per mirar a través dels seus enormes telescopis el nostre cel nocturn

Pren una copa a la Plaça del Sol:

La Plaça del Sol és un lloc fantàstic per passar l’estona a Barcelona. Hi ha molts bars i restaurants, i sempre es pot trobar alguna cosa per beure-hi. També pots veure tota mena de coses interessants que ocorren al voltant de la plaça.

Hi ha diverses botigues de conveniència a prop de la plaça. No cal deixar d’anar als Cellers del Sol, que tenen grans cerveses artesanals de tot el món. És una mica més car que altres llocs, però la cervesa és molt superior.

Conclusió

Durant l’estiu gairebé tot canvia en aquesta ciutat, fent-la sens dubte un dels millors llocs d’europa per passar l’estiu i sortir a gaudir amb els teus amics.

Aquests són només un parell de centenars de coses interessants que pots fer a Barcelona durant els mesos més càlids de l’any. Si et vols que fem una guia sobre el millor per fer durant els mesos d’hivern, no dubtis a deixar-ho als comentaris!

Fins després…

Posted on Categories Turisme